06.11.2019 13:11

TAV, İSTANBUL MARATON ve SPOR FUARI'NDAYDI!

VODAFONE 41. İSTANBUL MARATONU ÖNCESİNDE AÇILAN MARATON ve SPOR FUARI'NDA TAV'a YOĞUN İLGİ
TAV, İSTANBUL MARATON ve SPOR FUARI'NDAYDI!

Her yıl olduğu gibi bu sene de Maraton öncesi 31 Ekim, 1-2 Kasım tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde Maraton ve Spor Fuarı sporseverlerin ziyaretine açıldı.  Birçok spor kıyafet ve malzemesi markası,yerli-yabancı maraton stantları, spor federasyonları ve 50’ye yakın STK’nın yer aldığı fuarda birbirinden renkli etkinlikler ve gösteriler gerçekleşti.

Her yaştan ziyaretçinin 3 gün boyunca yoğun ilgi gösterdiği fuarda TAV olarak açtığımız standımızda TAV Başkanı İpek Özgüden Özen, Genel Sekreter Neşe Gündoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri İzzet Türkkal, İlhan Ağırbaş, Münir Yaraş ve Ömer Yavru hazır bulunarak, Türkiye’nin efsane atletleri Veli Ballı, Mehmet Yurdadön, Mehmet Terzi, Türkiye Atletizm Başkanı Fatih Çintimar ile spor camiasından birçok ismi ağırladılar ve çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptılar.

Hem ziyaretçilerin hem Maraton için geç kayıt yaptıranların uğrak yeri olan TAV standında, gelecek vadeden sporculara katkıda bulanabilmek için başlatılan “TAV Cüneyt E. Koryürek Genç Atletlere Destek Projesi”ne bağış yapan herkese,1950’li yıllarda Türk atletlerinin giydiği formaların replikaları hediye edildi.


Diğer Haberler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Ekle




Arama