19.01.2018 10:17

Türkiye Atletizm Vakfı, kurucusu Cüneyt E. Koryürek Anısına “Genç Atletlere Destek Projesi” Başlattı

Türkiye Atletizm Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı (TAV), Atletizm Federasyonu eski Başkanı, Olimpiyad tarihçisi, ünlü gazeteci ve araştırmacı yazarımız Cüneyt E. KORYÜREK anısına uygulamaya koyduğu “Cüneyt E. KORYÜREK Genç Atletlere Destek Projesi” ile ülkemizde atletizm sporunun ve atletlerimizin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yıldızlar kategorisinde ülkemizi başarıyla temsil eden ve gelecek vadeden yetenekli sporcularımıza 1 yıl boyunca aylık beslenme desteği vermeye başladı.
Türkiye Atletizm Vakfı, kurucusu Cüneyt E. Koryürek Anısına “Genç Atletlere Destek Projesi” Başlattı Vakıf, yürütmekte olduğu proje kapsamında, ülkenin birçok eski milli sporcusunu TAV çatısı altında bir araya getirerek her birisinin genç ve umut vadeden bir atleti desteklemeleri suretiyle rol model olmalarına da katkı sağlamaktadır. 

TAV bu projesi ile; hayatını Türkiye’de atletizmin ve atletizm kültürünün kitlelere yayılması ve Türk atletizminin evrensel düzeyde gelişmesine adayan, başarılı atletlere sponsor bulmak için büyük çaba gösteren, atletlerin yurt dışında yarışmalara, hazırlık kamplarına katılmalarına ve eğitimlerine olanak sağlayan kurucusu Cüneyt E. KORYÜREK’in çalışmalarının devamlılığını sağlıyor, onun izinden gitmeye devam ediyor.

Diğer Haberler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Ekle




Arama