09.11.2017 12:55

Vodafone 39. İstanbul Maratonu öncesinde ''Medya Bilgilendirme Toplantısı'' düzenlenecek

İstanbul’da 12 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu öncesinde İBB SPOR İSTANBUL, Türkiye Atletizm Federasyonu, Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Türkiye Atletizm Vakfı iş birliğinde bir medya eğitim semineri düzenlenecek.
Vodafone 39.  İstanbul Maratonu öncesinde ''Medya Bilgilendirme Toplantısı'' düzenlenecek Maraton hakkında bilgilerin paylaşılacağı medya bilgilendirme bölümü ile medya ve atletizm konusunda uzman isimlerden değerli bilgilerin ve deneyimlerin aktarılacağı “Maraton Yazmak/Anlatmak Medya Bilgilendirme Toplantısı”, Maraton Fuarı kapsamında; 10 Kasım, Cuma günü 10:00-12:30 saatleri arasında Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

SPOR İSTANBUL Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve Türkiye Atletizm Vakfı Başkanı İpek Özgüden Özen’in de medya mensuplarıyla bir araya geleceği etkinliğe, spor servislerinde çalışan tüm medya mensupları katılabilecek. 

Deneyimli gazeteciler Murat Ağca ve Mert Aydın’ın maraton deneyimlerini meslektaşlarına aktaracağı organizasyonda SPOR İSTANBUL Dış İlişkiler Şefi Arif Çetin, şu konulardaki bilgileri medya mensupları ile paylaşacak:

·        39. Vodafone İstanbul Maratonu Hakkında Genel Bilgiler ve 2017Konsepti

·        İstanbul Maratonu’nun Dünyadaki Yeri

·        Parkur Bilgisi

·        Yarış Günü Programı

·        Yol Notları

·        Katılan Atletler, Katılım Bilgileri

·        Yarış İçinde Takip Noktaları, Çekim Alanları

·        Haber Değeri Taşıyan Önemli Bilgiler

·        Maraton Genel Kuralları

Seminer kapsamında Vodafone 39. İstanbul Maratonu’nun yayıncı kuruluşları TRT’den Güven Göktaş, NTV Spor’dan Gökhan Çetinbaş ile Eurosport’tan Ozan Can Sülüm da “Mikrofondan Maraton Anlatımına Değer Katmak; ‘Nasıl Anlatmalı?’’ konulu oturumda medya mensuplarının sorularını yanıtlayacak. 

SPOR İSTANBUL, Türkiye Atletizm Federasyonu, Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Türkiye Atletizm Vakfı, tüm medya mensuplarını Vodafone 39. İstanbul Maratonu Medya Bilgilendirme Toplantıs’na davet ediyor. 



Diğer Haberler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Ekle

 
  

Arama